Για το παιδικό εργαστήρι 11/10

Η καταστροφή της σοδειάς στην Ντενεκεδούπολη ήταν ολοκληρωτική! Τα Ντενεκεδάκια μην έχοντας να φάνε, ζήτησαν βοήθεια από τους μεγάλους και ισχυρούς της χώρας τους! Αλλά αυτό που εισέπραξαν ήταν είτε απόρριψη και αδιαφορία είτε βοήθεια με πολύ υψηλό αντάλλαγμα!

Ευτυχώς που την Κυριακή στη Στρούγκα βρέθηκαν και 30 μικροί φίλοι τους και όλοι μαζί τα βοηθήσαμε, εμψυχώνοντάς τα! Τελικά ενωμένοι τα καταφέραμε και με τη βοήθεια όλων μας, τα ντενεκεδάκια βρήκαν τη λύση στο πρόβλημά τους.

Έτσι περάσαμε ένα όμορφο πρωινό, ακούγοντας ένα επίκαιρο παραμύθι, δραματοποιώντας πολλά στιγμιότυπα του, χορεύοντας, τραγουδώντας και συζητώντας όλα όσα μας έκαναν εντύπωση!

Επίσης τα παιδιά είχαν φέρει μαζί τους παιχνίδια, με τα οποία δεν έπαιζαν πια, και τα αντάλλαξαν μεταξύ τους. Την ίδια ώρα έξω από τη Στρούγκα έγινε χαριστικό και ανταλλακτικό παζάρι ρούχων, το οποίο το υποστήριξαν με την παρουσία και την προσφορά τους πάρα πολλοί γείτονες, περαστικοί, φίλοι, γνωστοί αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αξία της αλληλεγγύης και της αυτοοργάνωσης!

Σας περιμένουμε και πάλι την Κυριακή 24 Νοεμβρίου με τις 2 παραστάσεις κουκλοθεάτρου
“Fidel & Lucy” και “Ice dream”, οι οποίες περιγράφουν μια καθημερινότητα όπου οι επιθυμίες μας ενώ φαίνονται απλές,τελικά δεν είναι. Κάποιες φορές εξωτερικοί παράγοντες επηρεάζουν και αλλάζουν τους στόχους μας και τη ροή της ζωής μας.Στο τέλος ποιος θα είναι ο “κερδισμένος”;

Το ραντεβού μας είναι στις 12:00 και η είσοδος… φυσικά ελεύθερη, όπως σε όλες τις εκδηλώσεις της Στρούγκας!

Σας περιμένουμε!

 

DSC00974 DSC00976

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *