Αλληλεγγύη στην κατάληψη GARE

Τα ξημερώματα της 26ης Νοέμβρη, με κυβερνητική εντολή, οι μπάτσοι εισέβαλαν στην Κατάληψη Gare και την εκκένωσαν, συλλαμβάνοντας τέσσερα από τα μέλη της και αποδίδοντάς τους βαρύτατες κατηγορίες (μέχρι και κατοχή… εκρηκτικών). Η αστυνομία του Τόσκα και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, συνεχίζοντας τις κατασταλτικές επιχειρήσεις ενάντια στις καταλήψεις, όπως ακριβώς έκανε πριν μερικούς μήνες με τη Βίλα Ζωγράφου, την Αλκιβιάδου και το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αγρινίου, απέδειξε γι’ ακόμα μια φορά ότι στο στόχαστρο του αστικού κράτους παραμένουν οι εστίες αγώνα, τα σωματεία, οι εργατικές και κοινωνικές διεκδικήσεις, οι εργαζόμενοι, ο κόσμος του αγώνα.

Στο απυρόβλητο, βέβαια, παραμένουν μεγαλοκαπιταλιστές, αφεντικά, τρόικα, μνημόνια, κατακρεουργήσεις εργατικών δικαιωμάτων, κυριακάτικη δουλειά κι ένα σωρό άλλα, που ως μόνο στόχο έχουν να συνεχίσουν την πολιτική της υποβάθμισης των ζωών μας, την ένταση της αγριότητας του καπιταλισμού.

Ως κατάληψη Στρούγκα, έχοντας νιώσει στο πετσί μας την επίθεση του κεφαλαίου και του παρακράτους, από τον μεγαλοκαπιταλιστή Μελισσανίδη και τα τσιράκια του, κάθε φορά με την αγαστή συνεργασία των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ., εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην κατάληψη GARE και στους 4 συλληφθέντες που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο την ώρα της εκκένωσης.

Σήμερα, το πρωί του Σαββάτου 2/12, δεκάδες συντρόφων επανακατέλαβαν το χώρο, ο οποίος από το μεσημέρι γέμισε με κόσμο και δραστηριότητες.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ | ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ