[Aναρχική ομάδα Μπαρούτι]Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους χώρους

Οι μονόχνοτες κατασταλτικές πρακτικές του κράτους συνέχειας και των χρεοκοπημένων υπαλλήλων του, που δεν πείθουν πια ούτε τους εαυτούς τους, εφαρμόστηκαν το τελευταίο διάστημα με δημοκρατικό τσαμπουκά και με αντάλλαγμα ένα φιλικό χτύπημα επιβράβευσης στην πλάτη.

Εφαρμόστηκαν με τις εκκενώσεις της κατάληψης Βίλας Ζωγράφου, της κατάληψης μεταναστών/στριών Αλκιβιάδου στην Αχαρνών και του Ανοιχτού 3ου στη Σύρο. Εφαρμόστηκαν με το κόψιμο του νερού στο ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο Εμπρός και στην κατάληψη 111 στη Θεσσαλονίκη. Στην επίθεση των μπάτσων στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αγρινίου. Εφαρμόστηκαν βρίσκοντας απλόχερη στήριξη στις συνεχόμενες εισβολές του ιδιωτικού στρατού οπαδών του επιχειρηματία Μελισσανίδη στην κατάληψη Στρούγκα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Χαρά στο αφεντικό που διαθέτει τόσο πιστούς εργάτες και καταναλωτές.

Υπάρχει μόνο μια άποψη, αυτή του συμφέροντος και του κέρδους. Είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει η εξουσία και η καταστολή η τελευταία της λέξη. Αξιοθρήνητο. Για μας δεν υπάρχουν πεσμένα κάστρα. Οι ιδέες μας και οι αξίες μας στεγάζονται στις μεταξύ μας σχέσεις. Άγνωστα γι’ αυτούς πράγματα κι όμως, φοβούνται τόσο την παρουσία του αγνώστου γιατί κυοφορεί το νέο και αυτό τους ενοχλεί. Με την σειρά μας βρισκόμαστε εδώ ακριβώς για να ενοχλούμε τα σαθρά θεμέλια ενός βάρβαρου συστήματος, ενάντια σε μια κοινωνία που βασίζεται στην εκμετάλλευση, αγωνιζόμενοι για μια παγκόσμια κοινότητα ελεύθερων και αξιοπρεπών ανθρώπων.

Αν το χώμα, το νερό, οι σκεπές, οι πέτρες και η άποψη ανήκουν στην εξουσία, οι τελευταίες λέξεις ανήκουν στον κόσμο του αγώνα:

Αυτοοργάνωση – Αξιοπρέπεια – Εξέγερση

Χαιρετίζουμε την νέα κατάληψη στέγης και αγώνα Ματρόζου 45 στο Κουκάκι καθώς και όλα τα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα και χώρους αγώνα που αντιμετωπίζουν διώξεις.

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους χώρους

Εμπρός σύντροφοι – Πίσω ρουφιάνοι!

αναρχική ομάδα μπαρούτι