Μοτοπορεία στην Περιφέρεια Αττικής για Στρούγκα/Νέα Φιλαδέλφεια

Κάτω τα χέρια από την κατάληψη Στρούγκα και τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους
Κάτω τα χέρια από το Αλσος

Με τη συμμετοχή δεκάδων συντροφισσών και συντρόφων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4 Απρίλη συγκέντρωση-μικροφωνική στα Προπύλαια και στη συνέχεια ακολούθησε μοτοπορεία (με περισσότερα από 50 μηχανάκια), η οποία αφού διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης (Πανεπιστημίου, Σταδίου, Φιλελλήνων) κατευθύνθηκε προς την οδό Συγγρού και το κτίριο της Περιφέρειας Αττικής.

Γράφτηκαν και φωνάχτηκαν συνθήματα αλληλεγγύης στην κατάληψη Στρούγκα και όλες τις καταλήψεις, συνθήματα ενάντια στη συνεργασία κράτους-παρακράτους και ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα Μελισσανίδη, τα οποία η διοίκηση της Δούρου (όπως και η προηγούμενη, του Σγουρού) υπηρετεί πιστά καθώς σκοπεύει να χαρίσει περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ για την υλοποίηση του ληστρικού επενδυτικού σχεδίου της Δικέφαλος ΑΕ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κατά την επιστροφή της μοτοπορείας πραγματοποιήθηκε στάση στην πλατεία Συντάγματος για να αποδοθεί τιμή στον αγωνιστή Δημήτρη Χριστούλα.
Οι δράσεις αλληλεγγύης συνεχίζονται το Σάββατο 8 Απρίλη, στις 19.00, στο Πολυτεχνείο (κτ. Γκίνη) με την ανοιχτή συζήτηση για τον αγώνα ενάντια στην επιχείρηση επιβολής πολιτικού, κοινωνικού και ταξικού απαρτχάιντ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ

Ανοιχτή Συνέλευση Αλληλεγγύης στην κατάληψη Στρούγκα

αναρχικοί-αναρχικές, κομμουνιστές-κομμουνίστριες, σύντροφοι-συντρόφισσες, στέκια, καταλήψεις, πολιτικές ομάδες