Ο αγώνας για την υπεράσπιση της πόλης και του άλσους θα νικήσει!

Εδώ και πάνω από τρία χρόνια ο νόμος της μαφίας επιχειρεί να επιβάλει άκρα του τάφου σιωπή στην πόλη μας με απειλές κατά της ζωής, βανδαλισμούς, τραμπουκισμούς και δολοφονικές επιθέσεις σε αγωνιζόμενους κατοίκους αλλά και σε όποιον εκφέρει γνώμη αντίθετη στα επιχειρηματικά συμφέροντα του Μελισσανίδη και τις αρπακτικές ορέξεις του.

Ολα αυτά συμβαίνουν γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως το επενδυτικό σχέδιο της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» και η απόπειρα λεηλάτησης ενός από τους ελάχιστους πνεύμονες πρασίνου στο λεκανοπέδιο, 480 στρεμμάτων, δεν έχει καμιά κοινωνική νομιμοποίηση από το λαό της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Δεν πρόκειται όμως να καταφέρουν να απλώσουν τα χέρια τους πάνω από την πόλη και το άλσος της, όσο αίμα κι αν τρέξει, όσα κεφάλια κι αν ανοίξουν.

Τους διαβεβαιώνουμε πως η γειτονιά μας δε θα γίνει Παλέρμο. Η ελευθερία της έκφρασης γνώμης είναι για μας αξία ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ και θα διασφαλιστεί με κάθε κόστος, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, ενθυμούμενοι τον μεγάλο Μενέλαο Λουντέμη, «χρειάστηκαν εκατομμύρια χρόνια για να γίνουν τα τέσσερα πόδια δύο, δε θα τα κάμουμε τέσσερα εμείς».

Μαζί με όλες τις αγωνιστικές δυνάμεις της πόλης και τις συλλογικότητες του κινήματος θα δώσουμε κι αυτή τη φορά τον αγώνα της υπεράσπισης της πόλης και του άλσους, στα χνάρια του μεγάλου αγώνα του καλοκαιριού του 2014, χτίζοντας ένα ευρύ ενωτικό μέτωπο πάλης. Και στο τέλος θα νικήσουμε!

Το άλσος μας θα παραμείνει δάσος μέσα στην πόλη, με όλα τα δέντρα στη θέση τους.

Η Νέα Φιλαδέλφεια θα παραμείνει γειτονιά και δε θα γίνει η αυλή των επιχειρηματικών συμφερόντων Μελισανίδη.

-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ, 17:00 ΠΛ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

-ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ, 18:00
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *