Συγκέντρωση ενάντια στις τρομοεισβολές, Σύνταγμα στις 6μ.μ.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Εδώ και ένα μήνα, με πρόφαση την απόδραση του Χρ. Ξηρού, σε κλίμα τρομοϋστερίας, οι ιθύνοντες της Αντιτρομοκρατικής εισβάλλουν καθημερινά σε σπίτια αγωνιστών με πρόσχημα ανύπαρκτες “ανώνυμες καταγγελίες για κατοχή εκρηκτικών”. 

Στο στόχαστρο των «αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων» έχουν μπει άτομα που συμμετέχουν ενεργά σε αυτοοργανωμένα εγχειρήματα και καταλήψεις. Άτομα που είναι ενεργά κομμάτια του λαϊκού κινήματος. Προφανής στόχος των εισβολών, που πλέον υπερβαίνουν τις 50, είναι να στοχοποιήσουν και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο αυτό.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, οι δημιουργοί αυτής της “στρατηγικής της έντασης”, οι ίδιοι οι εμπνευστές των εισβολών, είναι καταδικασμένοι ν’ αποτύχουν. Γιατί κάθε τέτοιο περιστατικό δεν φοβίζει κανέναν. Αντίθετα, μας εξοργίζει. Μας οδηγεί να κινούμαστε με μεγαλύτερη συνέπεια προς την ανατρεπτική και αγωνιστική δράση.

Γιατί τρομοκρατία δεν είναι ούτε ο Ξηρός, ούτε ο Μαζιώτης. Τρομοκρατία είναι η φτώχεια, η εξαθλίωση, οι απολύσεις, οι άνεργοι, οι άστεγοι, η καταστολή. Η ίδια η βαρβαρότητα που βιώνουμε στην καθημερινότητα.

Κι επειδή σήμερα το τοπίο ξεκαθαρίζει στη σκέψη όλο και περισσότερων, επειδή όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται και βιώνουν στο πετσί τους την πραγματικότητα, δε θ’ αργήσει η στιγμή που όλοι αυτοί θα αρχίσουν ν΄ αντιδρούν. Δε θα αργήσει η στιγμή που το ποτάμι των πολλών θα τους παρασύρει.

Να είμαστε όλοι, στις 6μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος.

Να δώσουμε ένα τέλος στις τρομοεισβολές σε σπίτια αγωνιστών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *